California, baby!

Så er dagen endelig kommet, og vi står klare til å reise til den solfylte Vestkysten! To uker med herlig ferie venter på oss «over there». 🙂

Noen har spurt meg om jeg skal blogge mens jeg er borte. Det har jeg absolutt alle planer om. Nå har jeg blogget hver eneste dag i nesten ni måneder, så jeg har ikke tenkt å gi meg nå. Nei, jeg skal gjøre alt jeg kan for å få det til! Så får vi bare se om tidsforskjellen på ni timer og tilgangen på nett der borte gjør det mulig eller ei… Det skal i alle fall ikke stå på viljen eller motivasjonen.

California, here we come!!! 🙂

One thought on “California, baby!

  1. Hei Marit!
    Jeg "ramlet" inn i bloggen din for første gang i dag, og har brukt et par kveldstimer nå på å lese den fra begynnelsen. Takk for mange fine leseopplevelser!
    Jeg ønsker deg og dine en flott og avslappende ferie fylt med glede og gode opplevelser!
    Klem fra en "gammel" rosa jente 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *