Reisefeber?

Nei, faktisk ikke i det hele tatt. Jeg bare gleder meg! Alt er pakket og klart. Koffertene er bare halvfulle; vi må jo ha masse plass til alt vi skal ha med oss hjem igjen. For shopping blir det definitivt, når fire jenter skal på tur! Og det er spådd sol og varmt vær, så vi satser på små klær… skjørt, topper. Det ser ut som om det er veldig gode sjanser til å få brukt den nye bikinien min, ja. Herlig!

Nå skal jentene snart i seng. Tenker det blir vanskelig for dem å sove i kveld, men vi får nå prøve som best vi kan. Jeg husker selv hvordan det var da jeg var lita og vi skulle reise til et eller annet spennende sted.

Ikke mange timene igjen, nå!… 🙂

One thought on “Reisefeber?

  1. Hei Marit :o)

    Ønsker deg en riktig god tur i morgen. Kos dere masse og kom hjem med mange bilder du kan scrappe ;o)

    God sommer og ferie.
    klem fra
    Tone K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *