Disneyland, here we come!

Live from LA, veldig tidlig på morgenen! Her sitter vi våkne, alle fire. Flyturen over gikk kjempefint; jentene var kjempeflinke. Jeg fikk en koselig overraskelse på Gardermoen, der jeg støtte på ToneK fra det rosa forumet. Det var så moro! 🙂

Vi ankom LA i går kveld, og fikk leiebilen akkurat i det det begynte å bli mørkt. Det var jo nasjonaldagen, så plutselig brøt det ut fyrverkeri over hele byen. Det var kjempeflott! Jeg fikk ikke sett så mye, for jeg hadde nok med å konsentrere meg om vegen, der jeg svingte inn og ut mellom de 7-8 filene som gikk i vår retning. Kjøringa gikk kjempefint. Vi fikk en god deal på oppgradering av bilen, og kjører nå en stor Jeep med automat gir. Når jeg først har kjørt en stor bil så vet jeg hva jeg vil ha, ja. Noe så herlig!!!

Nå skal vi spise frokost så fort restauranten åpner, og så skal vi stille oss i kø lenge før Disneyland åpner kl. 8 lokal tid. Bare to og en halv time igjen, nå, og jentene gleder seg masse. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *