Heading to Eugene

Jentene tilbragte mesteparten av gårsdagen i bassenget. Det var rundt 35 grader hele dagen, og de hadde ikke engang lyst til å komme ut for å spise mat. Snuppeluppen ventet på at de skulle bli til havfruer; hun mente at de hadde vært i vannet lenge nok til at det kunne skje. Jeg hadde noen koselig timer sammen med niesen til mor sin venninne; hun besøkte oss i Norge før Eldstesnuppa ble født. Vi reiste inn til Roseburg og satt i flere timer utenfor Starbucks, og drakk iskaffe og skravlet.

Nå skal jeg pakke bilen, og så forlater vi vennene våre her og setter kursen for Eugene. Det skal bli moro å vise jentene universitetet jeg gikk på, og alle de andre stedene jeg husker fra det året jeg bodde der. Og så skal det naturligvis bli moro for dem å treffe familien sin. Jeg tror de gleder seg til det begge to, selv om Snuppeluppen nok ikke har særlig formening om hvem de egentlig er – ennå.

Satser på at hotellet vi skal bo på har trådløst internett, så jeg kan bruke min egen pc og få lastet opp noen flere bilder. Mye enklere å bruke en pc der alle tastene sitter på riktig plass!… 🙂

2 thoughts on “Heading to Eugene

  1. Nå skal jeg endelig kommentere igjen… Facebook har jo blokkert NetworkedBlogs igjen, så da glemmer jeg jo av det… men nå har jeg fikset det igjen! Så nå har jeg lest innleggene fra alle dagene! Høres ut som om dere storkoser dere! Gleder meg så til å se bilder, og drømmer om USA-tur om fire år! 😀 Savner dere! <3 <3 <3 Masse klemmer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *