Living life on the Wild side

I går tok vi en kjøretur til Wildlife safarien de har her i Winston, der vennene våre bor. Man sitter i bilen og kjører igjennom et kjempestort område, der dyrene vandrer fritt omkring. De eneste som hadde gjerde rundt seg nå, var løvene, tigrene og gepardene. De fikk ikke lenger gå fritt omkring. Det viser seg at mange ikke holdt vinduene lukket eller rett og slett gikk ut av bilen, og det kan jo være en smule farlig nar man har med rovdyr å gjøre.

Den aller største opplevelsen for jentene var da vi fikk bilen vasket av en elefant. Den puttet snabelen helt inn til vinduet og sprutet vann på bilen flere ganger, før den «skrubbet» vinduene med en svamp. Jentene hylte av fryd i baksetet!

Jeg skal poste bilder så snart jeg får internett-tilgang på min egen pc igjen. Jeg regner med at de har det på hotellet i Eugene. Vi reiser dit i morgen. Jentene gleder seg veldig til å møte familien sin der, men akkurat nå storkoser de seg med de nye venninne sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *