Eclipse

Litt mer «Twilight» i bloggen min, for i kveld er det kino og «Twilight: Eclipse» som teller. Jeg gleder meg skikkelig til filmen! Det er i grunnen lenge siden jeg har vært på kino nå, så derfor er det ekstra moro. Jeg tror egentlig ikke at jeg har vært på kino siden Ingunn og jeg så «New Moon» i november i fjor. Da var bloggen min ennå i sin «spede ungdom». Mye har skjedd siden den gangen… 🙂

Jentene er nå på Lillestrøm. De gråt begge to i dag tidlig, da jeg måtte reise. Det har jo gått så fint med besøkene de siste par månedene, så jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt slik igjen. Kanskje fordi de synes to uker virker så lenge. Jeg er i alle fall glad for at jeg fikk sett dem nå, for da ble det litt mer slik som jeg hadde sett for meg disse ukene; to, i stedet for tre. Og jeg vet at de kommer til å ha det fint, så jeg skal bare glede meg til de kommer hjem igjen.

Ha en herlig fredagskveld! 🙂

Team Jacob eller Team Edward?…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *