Flygemaurenes inntogsmarsj

Og plutselig var det mandag igjen. Heldig som jeg var, så ble jeg invitert på middag hos mormor. Jeg hadde ikke sett henne siden før ferien nå, så det var veldig koselig. Etter maten ble vi sittende å kikke på gamle bilder, helt tilbake til den tiden da jeg var lita. Tilbake til «gamle dager», som Snuppeluppen ville kalt det.

Det var moro å se bilder fra alle turene vi har vært på i sammen. Bilder fra en fottur på 80-tallet bragte fram mange minner. Jeg har veldig lyst til å ta med jentene på fottur neste sommer. Det tror jeg faktisk de ville synes var moro. Vandre litt rundt, fra hytte til hytte. Ikke ta lange strekk, men bare la dem løpe litt rundt og bare nyte alt det fjellet har å by på. Vi er flinke til å bruke hytta og gå på turer der, men en skikkelig fottur i fjellet blir liksom noe helt annet. Så vi får se om vi ikke kan få til det, tenker jeg.

Den nydelige kveldssola lokket på terrassen, men der ble jeg regelrett overfalt av flygemaur som svermet, så jeg ga opp den tanken. I stedet fant jeg fram sprayboksen og sprayet løs på alle jeg så. Jeg vil ikke ha flere maur i huset nå, og ei heller på terrassen. Flygemaurenes inntogsmarsj… det høres ut som et sørgelig musikkstykke.

DumDum Boys spiller på Kapp på fredag. Det er litt fristende å reise dit. Det ble ingen Sivert-konsert på meg i juni, og jeg husker ennå hvor moro det var på Kurt Nilsen og co på Kapp for et år siden. Tenk at det er et år siden! Det er nesten ikke til å tro… Jeg får se. Gleden ved å ha barnefri og kunne være impulsiv er til stede, denne uka her også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *