Barnedåp og bilproblemer

Det oppsummerer i grunnen dagen min. Det beste først; Barnedåp og familiemoro. Vi har hatt en flott dag sammen med familien, i minsteprinsen sin dåp. Han oppførte seg eksemplarisk igjennom hele seansen. Etterpå var det duket for fest, med god mat og deilige kaker. Jentene syntes det var helt topp å møte de siste tremenningene sine, og de lekte sammen i mange timer. Eldstesnuppa hadde laget et lite dikt til dåpsbarnet, som hun framførte mens vi satt til bords. Det bor en liten dikter i henne! 🙂

Bilen ville ikke starte da vi skulle reise til kirka, og det var ikke mer liv i den nå da vi kom hjem. Det er strøm på den, og ja – bensin, også. Jeg tror ganske sikkert at det er starteren som har gått, for det bare klikker og klikker når jeg prøver å starte den. Det er helt utrolig; at det kan bli en ting til med den bilen nå… Nå blir det alvor av planene om å kjøpe en nyere bil. Uten noen til å fikse småtteri som dukker opp, så blir det altfor dyrt å ha den på verksted i tide og utide. Jeg må ha en bil jeg kan stole på. Så nå må jeg ta en runde og «fri» litt til banken igjen, så får vi se hva de sier.

I morgen får jeg ta sykkelen fatt på jobben. Da får jeg meg i alle fall en sykkeltur. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *