Innflyttingsfest!

Vi har hatt en super kveld, med veldig koselig besøk fra Hedemarken. Våre gode venner! Det som er så godt er at det ikke spiller noen rolle hvor lang tid det går mellom hver gang vi ser hverandre; vi plukker opp tråden akkurat der vi slapp den sist. Koselige samtaler, gode historier og utrolig mange morsomme kommentarer. Herlig! 

Med god hjelp fra jentene hadde vi laget både pizza og muffins til gjestene skulle komme. Og pølser og is også, naturligvis. Det ble jo liksom innflyttingsfesten vår, det her. Og den skulle vi hatt lenge nå. Men bedre sent enn aldri. Jentene har jo vært borte så mye i sommer at det ikke har blitt tid før. Så da ble det liksom nå eller aldri. Så da ble det nå! Og vi skal passe på at det ikke blir så lenge til neste gang… 🙂

I morgen skal minsteprinsen til Bente døpes, så da blir det nok en dag fylt med festligheter og koselig samvær. Vi gleder oss!

2 thoughts on “Innflyttingsfest!

  1. Og så flott dag å feire innflytting på!!
    Håper dere har en koselig i dag i dag! Jeg skal bare slappe helt av kjenner jeg etter en perfekt dag i går!!

    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *