My Precious!

Det er en ting jeg har innsett for lenge, lenge siden. Det finnes ikke noe bedre etter ei lang uke enn en helaften med Viggo Mortensen, aka Aragorn! Med «Lord of the Rings», extended edition, sittende på hedersplassen i reolen, så er det bare å gripe øyeblikket og nyte de timene filmene varer. Og det gjør jeg, i stummende mørke. Så nær kinostemning som jeg overhodet får til.

Det er nesten så jeg får lyst til å tenne masse levende lys og ta på meg den lille sorte, sånn i tilfelle. Man vet jo aldri med sikkerhet; det kan jo hende en høy, mørk, barsk herlighet vil dukke opp på dørstokken? Mirakler kan jo skje?…

Aller helst skulle jeg ha ikledd meg denne grønne fløyelsdrømmen her. Helt siden jeg så «The Two Towers» for først gang har jeg ønsket meg denne kjolen. Er det noen der ute som har lyst til å påta seg å sy en slik kjole til meg, så er det bare å rope ut!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *