Du er suveren!

I kveld ble jeg sittende med jentene og se på Melodi Grand Prix Jr. De hadde ikke fått sjansen til å se på i går, mens de var på Lillestrøm. Det er kjedelig å måtte gå glipp av noe slik. Erfaringer viser at slikt som skjer i helga er det jentene på skolen diskuterer når mandagen kommer. Heldigvis lå hele showet ute i sin helhet på NRK Super sine sider. Takk til NRK; noen ganger er lisensen faktisk verdt det vi betaler (og det er det ikke ofte jeg synes)!…

Jentene hadde sine egne meninger om sangene, og det er alltid interessant å høre på hva de sier i slike sammenhenger. Selv blir jeg alltid imponert over hva barn kan klare. Og så falt jeg veldig for den fellessangen som alle barna hadde sunget inn. Du er suveren! Her er det mye å hente, for både barn og voksne. Det er en skikkelig feelgood-sang, med et godt budskap. Vi trenger å høre at vi er suverene innimellom; finne det vi mestrer og få ros for det vi gjør. Jeg ser på jentene hvor viktig akkurat det er.

La drømmene leve! Du kan klare hva som helst,
for du er suveren!
Det finnes en scene, der du kan vise hele verden;
du er suveren!

Denne sangen her svinger det kanskje ikke like mye av, men den er min. Jeg skrev og spilte inn denne sangen i fjor høst; på badet av alle ting. I leiligheta på den andre siden var akustikken best på badet. Den har ligget godt på pc’n siden den gang, og det er bare noen få mennesker som har hørt den. Det er vel som med mye annet godt; det må ligge en stund før det er klart. Jeg ble bare så inspirert til å dele den, så her er den; sangen min…

Ta min hånd…

2 thoughts on “Du er suveren!

  1. VAKKERT!!! Aner ikke hva jeg skal si akkurat nå bortsett fra at denne er utrolig nydelig! Melodien "går inn" med èn gang, teksten er vakker og stemme/musikk likeså! Denne var så fin at jeg vil høre den mer. Burde den ligge ute sånn at "Gud og hvermann" kan ta den? Den burde presenteres for en "stjerne" som kan dytte den fram og du blir en kjent låtskriver/komponist! Jeg vet du spiller piano Marit, hvem er cellisten der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *