Helgekosen nærmer seg

Nå dufter huset av nybakt sjokoladekake. Den skal medbringes til jobben i morgen, for en aldri så liten feiring på fredagen, før vi tar helga. Det er jo snart helg, og det i seg selv er jo også verdt en liten feiring. Det finnes alltid en grunn til å kose seg litt ekstra! 🙂

Jentene skal være hjemme denne helga, og vi venter besøk fra Hedemarken. Det skal bli så koselig! Vi trives så godt her ved Mjøsas vestre bredd, men det jeg savner er å kunne stikke innom mine gode venner på den andre siden, for en tekopp og litt prat. Bare helt uformelt. Stikke innom, uten forvarsel. Det savner jeg.

Vi ser ikke hverandre så ofte lenger nå, og noe annet er ikke å vente heller. Derfor blir gleden desto større når vi er sammen. Jentene setter stor pris på det, også. De er jo vant til å ha alle disse personene i livet sitt, både barna og de voksne. På en måte er de en del av familien vår. En moderne versjon av «the extended family», som det heter på engelsk.

Vi gleder oss veldig til å få besøk denne helga, av både familie og venner! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *