Travle dager

To spente jenter troppet opp i Fjellhallen i ettermiddag, klare til å bli med på kunstløpskole. Skuffelsen ble stor da vi så at det ikke var is der i dag. I stedet var det gulv og messerigging. Jentene var ikke alene om å måtte snu i døra; vi fikk selskap av mange andre jenter da vi tuslet ut på parkeringsplassen igjen. Men de har i alle fall fått plass, begge to. Så da får vi prøve igjen neste onsdag. Eldstesnuppa gleder seg veldig. Snuppeluppen vil helst være med fordi hun har sett på TV at utøverne ikler seg glitrende kjoler. Det finnes jo ikke noe bedre i hennes øyne enn akkurat det!… 🙂

Med svømming to dager i uka og kunstløp en dag, så har jeg på følelsen at denne høsten kommer til å forsvinne raskt. Snart kommer bursdagene til begge jentene, og da går det alltid så fort til advent. Jeg gleder meg veldig til å oppleve førjulstida på Gjøvik. Jentene skal være borte nesten hele jula, så vi må kose oss ordentlig og glede oss over adventstida sammen. Det er litt tidlig å tenke på jula ennå, men gi meg noen uker til, så er jeg klar. Da blir det juleforberedelser i bloggen!

Konkurransen om å vinne en konsert til Isabel fortsetter, og jeg er veldig takknemlig for de som allerede har meldt seg på. Nå er det bare seks plasser igjen på laget. Det er poeng for hver person som melder seg på, og i tillegg er det poeng for koder fra «Dots»-pakker. Det er også mulig å sende sms «Dots» til 2229 for å få en kode. Man kan donere bort poeng, selv om man ikke er med på laget. Linkene ligger i dette innlegget. Til Isabel; Fordi hun fortjener det! ♥ Tusen takk til alle som deltar!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *