I can’t wait to see you Glow!

For et døgn det har vært! Jeg fikk ikke sove da jeg la meg i går kveld. Kombinasjonen kaffe på foreldremøte og overraskelsen over å ha rykket fram til teten i konkurransen gjorde sitt til at hjernen min ikke ville skru seg av. Jeg ble liggende å tenke på hva jeg må finne på for at vi skal klare å holde oss i teten. Konkurransen varer til den 21. november; det er to måneder til, med spenning. Men mest av alt lå jeg og tenkte på hvor fantastisk det er å ha så mange som støtter opp. Det er så rørende. Jeg er så takknemlig! ♥

Jentene hadde sin første økt på kunstløpskolen i dag. De koste seg veldig, begge to. Det var veldig moro for Snuppeluppen at hun traff noen fra klassen sin der. Det er flott å ha noe til felles med klassekamerater; noe man kan gjøre sammen utenom skolen. Man blir lettere kjent på den måten. Eldstesnuppa koste seg også; hun var veldig opptatt av selve teknikken, mer enn farten på skøytene. Mer konsentrert enn henne skulle man lete lenge etter på isen i kveld!…

Etter skøytemoroa bar det rett på ukas høydepunkt for jentene; Gjøvik Marken! Det var karuseller og sukkerspinn, og det var åpningskonsert med Madcon. Gjett om det var noen som har gledet seg lenge til å danse «Glow»-dansen! Ja da, jeg også! Og det fikk vi i kveld, jentene og jeg. Sammen med mange andre. Nå vet jeg ikke hvor mange det var som faktisk danset da, for det var i alle fall ikke så mange som gjorde det der vi sto. Men det spilte ingen rolle for oss. Vi danset i alle fall vi. 🙂

Det er utrolig koselig å bli kjent med mennesker på denne sida. Nå er det slik at vi har noen å hilse på, og noen som hilser til oss, når vi er ute på noe. Vi traff mange fra klassene til jentene på Marken i kveld; det var mange som sa «Hei!», både til dem og til meg. Det føles veldig godt å være ordentlig i gang med å bygge opp et nettverk her. Veldig koselig for jentene, og absolutt like godt for meg.

One thought on “I can’t wait to see you Glow!

  1. Og jeg kosa meg hjemme! Deilig det å i grunn! 😉
    Ikke kjører jeg karuseller og ikke er jeg sååå glad i marken sånn sett heller. Men jeg fikk sms fra toppen av pariserhjulet… !!
    Takk for hilsen – jeg ba han hilse tilbake.. men det er vel letter å hilse her 😉

    Ha en fin torsdag!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *