Herlige helg

En innholdsrik dag går mot slutten. Jeg er kjempefornøyd med å endelig ha fått ordentlige gardiner på soverommet mitt. Det var det siste jeg manglet. Etter litt leting og prøving falt valget på liftgardiner. Jeg fant noen på Åhlens som jeg likte veldig godt; svarte, som passer perfekt til møblene mine.

Jeg hadde en flott shopperunde sammen med Bente og co. Litt småtteri til jentene ble det også. Med mindre vi er på jakt etter noe spesielt, så har det lett for å bli sånn at jeg shopper til dem mens de er borte. Det er moro å ha dem med på shopping, men det er mye enklere når jeg er alene. For ikke å snakke om mer effektivt!…

Søstrene Sisters endte dagen med film og is. «Valentine’s Day» ble kveldens underholdning. En veldig søt og sjarmerende film. Om kjærlighet, naturligvis. Mange gode kommentarer og poenger, og mange store stjerner. En god avslutning på en fin dag. 🙂

Nå gleder jeg meg til å se virkningen av de nye gardinene mine; hvor mye mørkere blir det i morgen tidlig? Kanskje jeg får sove enda litt lenger, da?… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *