Fredagskos

Jentene er levert på Lillestrøm, og jeg har fri! Smak litt på det ordet. Det innebærer så mye. Akkurat nå betyr det sofakos og film på TV, og i morgen betyr det forhåpentligvis å sove lenger enn jeg pleier. Det høres sikkert rart ut, men det er det jeg drømmer om de helgene jeg er alene; å sove.

Jeg ble en smule overrasket på veien hjem fra Lillestrøm. Det var snø på Lygna! Temperaturen hadde vel akkurat rukket å droppe såpass at regnet ble til snø, før jeg reiste hjem. Det tok meg et øyeblikk eller to før jeg skjønte hva det var, det hvite som pisket mot frontruta på bilen.

Snø allerede nå. Den blir jo sikkert ikke liggende, men det er jo et tegn på at vinteren vil komme. Forhåpentligvis blir det lenge til, på mine kanter. Jeg liker snø jeg altså, og jeg er helt klar for snø på hytta. Men her hjemme synes jeg godt snøen kan vente med å ankomme til det blir advent. Da vil jeg gjerne ha snø, og masse av det også.

Men nå er det fredagskveld; tid for å kose seg og slappe av. Ha en herlig kveld! 🙂

One thought on “Fredagskos

  1. iiiik!! Vi vil jo ikke ha snø alt nå – vi vil ha flotte fine varme høstdager!!! Det var litt snø i regnet her også i ettermiddag, men det la seg heldigvis ikke på bakken! Takk ♥ lov!

    Her er det fredagsstemning, gubben snorker på sofa'n, jeg pusler med mitt og tv'n har gitt gullrekke og mere til. A er på overnattingsbursdag, lurer på hvor mye søvn det blir der *hihi*

    Go' helg!
    Kos deg masse!!!

    KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *