Last Christmas

Det er ikke bare her hjemme det går i juleforberedelser om dagen. Jeg var en tur på skolen i dag, da Snuppeluppen skulle til helsesøster å få vaksine. Da jeg kom var hun travelt opptatt med juleverksted i klasserommet. Hun stod pent i kø for å få limt sammen ei glitterstjerne.

Jeg husker selv hvor moro det var med juleverksted. Vi spikket nisser, bakte lussekatter og laget julebok. Det tror jeg var fast inventar hvert år. Og klokkestreng, så klart. Strie, med julefigurer av filt limt på med det beste hobbylimet skolen hadde å by på, på den tida. Det var ikke tapestriper eller «Glue Dots» da, men vi fikk da pynten til å sitte på allikevel.

Klokkestreng og pyntet fyrstikkeske fikk nok besteforeldrene mine noen juler på rad. Helt til jeg lærte å sy korssting og strikke. Da ble det brikker, løpere og grytekluter i stedet.

Det er rart å tenke tilbake. Noen ting forandrer seg ikke i det hele tatt. Jentene synes det er like moro å lage julegaver nå, som jeg syntes da. 🙂

Jeg åpner dagens luke i kalenderen…

Og det er 16 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *