Christmas Lights

En lang dag nærmer seg slutten, og jeg skal bare ligge på sofaen før jeg flytter meg til senga. Juleavslutning på svømminga til Isabel, etterfulgt av en rask shoppetur på CC. Vi fikk kjøpt en ny kjole til henne, i tillegg til litt annet småtteri. Det gikk faktisk an å rusle litt rundt på CC i kveld. Det er jo alltid litt spennende om «alle andre» er ute i samme ærend, men vi stod ikke i en eneste kø i kveld.

Nå skal jeg bare ligge på sofaen og gjøre ingenting, for nå er jeg sliten. Sliten og tett. Jeg har plukket opp et av de mange virusene som svever rundt om dagen, men det går over snart. Med god pleie på jobben og litt egenpleie hjemme, så satser jeg på at jeg knekker dette snart. Men nå er det bare å krype under teppet og sløve foran TV’n en stund. Det er deilig det!…

Jeg åpner dagens kalenderluke…

Og det er 15 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *