Du grønne, glitrende tre god dag

Da er stua vasket, og treet er pyntet. Jentene syntes det var stor stas å finne fram igjen juletrepynten. Gleden var veldig stor da de pakket ut noe som var sitt eget. Det er alltid like spennende når man pakker ut noe som ligger i papir eller plast; hva er det egentlig som skjuler seg der inne? Jeg vet det, men for jentene er det nesten som en skattejakt. Akkurat slik det skal være… 🙂

Vi har kost oss med pepperkaker og julefilm, og med tente lys rundt om i rommet. I morgen skal vi vaske ferdig, og så skal vi ta fram resten av julepynten. Det gleder jentene seg veldig til. Ikke noe som er så moro som å ta fram sin egen julepynt, til sitt eget rom! De har en boks hver seg, og rommene får de dekorere akkurat slik de selv ønsker.

One thought on “Du grønne, glitrende tre god dag

  1. Så koselig tre!!
    Husker den følelsen fra jeg var liten…da mor og far hente ned julepynten og jeg fikk den esken som var bare min. Jeg elska å pynte rommet til jul:) Er sikker på at jentene kommer til å få noen fine julepynta-rom:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *