Etterlysning på Valentine’s day

Etterlysning: Har noen sett Askeladden; glad i naturen, musikalsk, god til å lede i dansen, og flink til å gi litt TLC? Hvis du vet hvor han er, vennligst send ham til døra mi. Jeg er klar til å målbindes!… 🙂

Jeg er egentlig ferdig med å lete etter ham på nettet, for jeg har forsøkt forskjellige datingsider. Noen seriøse og ærlige forsøk har jeg gitt det – uten hell. Facebook har jeg også forsøkt. Ikke er jeg typen til å gå ut på byen for å sjekke noen, og ikke tror jeg det er stor sjanse for at han plutselig dukker opp på døra mi av seg selv, heller (men man vet jo naturligvis aldri!). Derfor tenkte jeg nå at en etterlysning der ute i blogge-verden kunne være løsningen. Det kan jo hende at noen kjenner ham? Og en mer perfekt anledning enn Valentine’s day skal man vel lete lenge etter…

Jentene har uttalt at jeg gjerne kan bli kjæreste (og gifte meg) med Alexander Rybak, Harry Potter og Aleksander With. Problemet er bare at alle disse tre er litt i yngste laget (det første av en rekke problemer, da. Jeg sliter jo ekstra mye med hele Harry Potter!). Askeladden min er i passende alder, det vet jeg. Vi deler mange interesser og lidenskaper. Og så har han samme tanker om framtiden som jeg har. Jeg vet ikke hvor hen han er akkurat nå, men jeg føler meg rimelig trygg på at han faktisk finnes. For det må han jo bare?

Vet du hvor han er?

To be continued?…

Happy Valentine’s day!
Jeg ønsker alle en dag fylt med kjærlighet!… ♥

Valentine’s Day bilde fra wallpaperez.info

One thought on “Etterlysning på Valentine’s day

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *