10 ting jeg vil gjøre før jeg dør (og en giveaway)

Hva må du gjøre før du dør? Har du noen hemmelige drømmer? Noen ønsker? Noe du brenner for? Innimellom tar jeg meg selv i å tenke over hva det er jeg virkelig har lyst til å gjøre i livet, annet enn de vanlige opplevelsene og lykkestundene i hverdagen. Et par av punktene på lista har jeg hatt i hodet en stund, de andre måtte jeg lete litt etter…

Denne lista er ikke i prioritert rekkefølge, og kanskje er den heller ikke uttømmende. Men det er de ti tingene jeg akkurat nå drømmer om å gjøre en gang i løpet av livet. For meg passer det egentlig bedre med 10 ting jeg ønsker å gjøre i livet. Det er viktigere å leve her og nå, enn å tenke på slutten. Og man må naturligvis ikke gi opp når man har krysset av alle punktene på lista; da må man bare sette seg ti nye mål og drømmer!

Sitte i en terrassehuske og se på solnedgangen
Sove ute på en strand under stjernehimmelen
Hoppe i fallskjerm
Synge duett
Reise til Veligandu Resort på Maldivene
Fly førsteklasse til USA med jentene
Danse i måneskinn
Gå på salsakurs
Rope høyt fra en fjelltopp
Kjøre helikopter

Ja, jeg ønsker meg opplevelser mer enn jeg ønsker meg ting. Penger er ikke veien til lykke for meg.

Ting jeg har ønsket meg tidligere og som jeg har gjort:
Gitt Isabel en drømmedag
Skrevet en sang
Tatt kontroll over livet mitt og begynt å leve det
Deltatt på Creative Escape
Vært på roadtrip i USA

KK har sin egen liste over 10 ting du bør gjøre før du dør. Jeg har gjort halvparten av det de har listet opp, fant jeg ut da jeg tenkte etter (uten at jeg skal si hvilke ting det er). Det er helt riktig at man ikke skal sitte og vente på at lykken banker på, for det er bare vi som kan gjøre oss selv lykkelige. Ingen andre enn vi selv kan definere hva lykke er og hva vi skal fylle livene våre med.

En liten utfordring til deg: Hvis du kunne få oppfylt tre ønsker akkurat nå, hva ville det være? Hva som helst.
Skriv inn dine tre ønsker her, og del dette blogginnlegget på din egen blogg (eller Facebook e.l.), så kan du vinne et gavekort på 100 kr til Kremmerhuset. Frist for å delta er 1. mars. Jeg venter spent på å høre hva du ønsker deg! 🙂

2 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre før jeg dør (og en giveaway)

 1. Hei hei Marit :o)
  Jeg synes ønskene dine er veldig ålreite jeg. Og som deg så ønsker jeg mer opplevelser enn ting jeg også :o)

  Jeg elsker å reise, men det må være sammen med familien min :o)
  Så mine ønsker er å få reise til forskjellige land og oppleve deres kultur/mat/historie sammen med de jeg er glad i :o) Vi har det alltid så hyggelig på våre reiser og skaper herlige fremtidige minner sammen :o)

  Det er vel i utgangspunktet noe jeg kan plassere på alle tre ønskene, bare med forskjellige land :o))

  Ønsker deg en fin-fin uke :o)

 2. Synes dette var et fint knippe ønsker. Håper du oppnår alt du har på lista og litt til. Det er vel lov å legge til nye ønsker underveis?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *