Jeg elsker fortsatt musikken fra 80-tallet!

I fjor vår startet jeg med stort hell ei side på Facebook, for noen andre ivrige fans av 80-talls musikken. Sida vokste og vi hadde mye moro, helt til Facebook syntes vi hadde blitt for store og bestemte at jeg ikke var noen representant for 80-talls musikken. Så da ble det brått slutt på den moroa, i fjor høst.

Jeg ga meg naturligvis ikke, for jeg synes faktisk at det er utrolig moro å kunne dele min kjærlighet for musikken fra dette tiåret med andre. Så jeg tok i bruk alle mulige kanaler for å få kontakt med noen på Facebook som faktisk kunne gi meg tilgang til sida mi igjen. Men det var faktisk helt umulig. Det finnes ingen måte å få noen fra Facebook til å svare på. Jeg har prøvd alle kontakt-mulighetene jeg kom over, uten å ha fått et eneste svar. E-poster og meldinger på både norsk og engelsk har jeg sendt, men uten at det har utgjort noen forskjell.

Jeg syntes det var trist å la de 24.000 tilhengerne av sida i stikken, så nå har jeg opprettet ei ny side. Og den heter rett og slett Vi elsker fortsatt musikken fra 80-tallet. For jeg gir naturligvis ikke opp! Så får vi se om Facebook lar meg beholde sida denne gangen. Og ikke minst får vi se hvor mange andre som fortsatt elsker musikken fra 80-tallet…

Det finnes mye og mangt man kan elske i livet, og noen ganger tar kjærligheten slutt. Men min kjærlighet til 80-talls musikken varer evig!… 🙂

3 thoughts on “Jeg elsker fortsatt musikken fra 80-tallet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *