Årets første snø!

Snuppeluppen var overlykkelig da hun kikket ut i dag tidlig; det var snø! Hun har gledet seg hele uka, for på lørdag skulle det være snø. Det har hun sagt siden dagen vi reiste oppover. Og jammen fikk hun ønsket sitt oppfylt. 🙂

Vi fant fram alle akebrettene våre og reiste til slalombakken på Bjorli. Det var rene påskestemningen, med deilig sol og glitrende snø. Snuppeluppen kunne også tenkt seg å prøve skia, men det får vi ta når vi reiser oppover igjen i påsken. Så mye snø var det nemlig ikke at det gikk an å gå på ski. Men å ake gikk kjempefint!

Etter ei lang stund med mange turer opp og ned unnarennet i barnebakken gikk turen til Veslegrenda, der vi koste oss ute med deilig kakao på «Fem Fruer». Det var veldig moro at det var liv i husene der og masse folk. Absolutt flest fra Møre har vi funnet ut; de har nok også hatt ferie denne uka. Ikke andre enn oss fra Mjøsdistriktet, så langt vi har kunnet høre…

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Årets første snø!

  1. Herlige bilder! Ser ut som om dere har hatt en flott høstferie – med snø til og med. Snøen kom til Løten i dag også, men heldigvis for det meste litt høyere oppe i bygda!

    Ha en fin kommende uke!!

    Merete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *