Torsdag kveld fra Gudbrandsdalen

«Torsdag kveld fra Nydalen» på 14-tommers TV på hytta, jentene er i seng og jeg ligger på sofaen og spiser sjokolade. Det er avslapping og kos for alle pengene om dagen. Jeg ler godt av Kevin Clausens sjekketriks. Det er ikke så mange norske humorshow som får meg til å le så godt som denne gjengen gjør. 🙂

To nye engelske pocketbøker ligger ved siden av meg. Jeg elsker å lese på hytta! Det blir ikke så mye tid til å lese ellers, men her må jeg bare ha med meg nok lesestoff til å vare hele ferien. Det er virkelig avslapping for meg; ei god bok foran peisen. Og litt surfing på nett blir det også, takket være datakort fra Telenor på iPaden. Nå er det ikke annet enn Telenor som fungerer på hytta, har vi erfart. Og ja, det går fint an å blogge på iPaden også!

Litt ferie fra tanker og følelser blir det også, selv om ikke noe er glemt. Men jeg er ikke alene i min søken etter Drømmemannen. Jentene er i høyeste grad på nett med meg og mine ønsker, selv om vi ikke snakker om det hele tiden. Kanskje vanskelig for noen å tro, men vi gjør faktisk ikke det hehe. Men det er tydelig at jentene også er veldig opptatte av dette, for innimellom kommer de med noen gullkorn:

«Åh mor, jeg ønsker så veldig at bilen skal bli i orden og at du skal få en politimann til jul!», sitat Snuppeluppen på snart 8 år.

Det kom helt uten oppfordring og uten noe som helst slags forvarsel. Hun har skjønt det hun; ting som opptar mor om dagen.

Og når det gjelder bilen da, så har jeg vært så uheldig å bulke passasjerdøra. Men det lar seg fikse. Noen ting i livet krever bare penger, mens andre krever ønskedrømmer og tålmodighet… 🙂

Nå ser jeg naturligvis for meg den pakka på julekvelden; gleder meg til å pakke opp min helt egen politimann!… hihi

2 thoughts on “Torsdag kveld fra Gudbrandsdalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *