Think Pink!

Oktober er kommet og Rosa Sløyfe-aksjonen er i gang. Støtt kampen mot brystkreft ved å bære en rosa sløyfe i oktober. Sløyfene kan bl.a. kjøpes på Coop og Statoil, eller på nett hos Kreftforeningen.

Det er gitt ut en rosa bok med sterke tekster om brystkreft; «Den rosa boken». Den anbefales på det varmeste! Overskuddet av salget går til Rosa Sløyfe-aksjonen. Boka en bare til salgs i aksjonsperioden, så pass på å få kjøpt et eksemplar eller to. Jeg kjøpte de to kopiene de hadde fått inn på butikken på Bjorli, og ga en til Mor. Hun har selv hatt brystkreft, så kampen mot brystkreft er mitt «hjertebarn».

Husk å sjekke brystene dine jevnlig, og tenk rosa i oktober!

2013-10-06 15.24.13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *