10 uker med juleforberedelser – uke 4

Jeg ønsker meg noen spennende juleoppskrifter. Jentene og jeg har noen kaker vi pleier å bake til jul, men det hadde vært moro å få noen tips og ideer på andre barnevennlige julekaker. Jentene mine er ikke spesielt store fans av de vanlige 7 slagene. Det går heller i pepperkaker, amerikanske cookies og muffins. Ja da, det går fint an å lage julemuffins også (eller julecupcakes, hvis vi pynter dem ekstra fint).

Har du en oppskrift du kunne tenke deg å dele med meg?
Legg gjerne igjen en kommentar med din oppskrift eller link til en oppskrift på din blogg, så kanskje det blir nettopp dine julekaker vi spiser på julekvelden i år. Kakebake-eventyrene våre kommer på bloggen når jula nærmer seg!

Jula_70

Det er like før vi skriver november nå, og jeg føler egentlig at jeg er godt i gang med mine juleforberedelser. Målet mitt er å være ferdig med det aller meste før slutten av måneden. Det er ikke altfor lenge til jeg går med på å jentenes forslag om å kjøpe julebrus og pepperkaker på butikken nå… hehe.

Julekortene er klare. Det var tilbud på FotoKnudsen, og de kom raskt i postkassa etter at jeg sendte bestillingen. Så nå er det bare å skrive en hilsen og få sendt dem avgårde når høytiden nærmer seg. Noen flere julegaver er i boks, og det er deilig.

Ukas gjøremål:

1. Bestille/lage julekort
Hvis du har tatt bilde selv som du skal bruke til julekort, så er tiden inne til å sende det inn og få julekortene ferdig. Skal du lage julekort selv, så lag noen kort denne uka her.

2. Adventskalender
Nå går det veldig fort til desember kommer, så det er på tide å tenke litt på adventskalenderen. Skal du kjøpe? Eller lage? Det finnes så mange gode ideer for kalendere man kan lage selv nå.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

Lykke til med ukas gjøremål! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *