10 uker med juleforberedelser – uke 5

Nå er vi midt inne i årets bursdagsmaraton. Jentene feires i flere omganger, med familie og venner. Midt i all bakingen holder jeg fortsatt fokus på forberedelsene mine, så da det var 25 % rabatt på alle leker på Toys R Us forrige lørdag, så måtte jeg ta turen innom for å kjøpe litt julegaver.

2014-11-05 14.45.28

Jeg har funnet fram igjen julestrømpa jeg begynte å brodere på i fjor. Det er koselig å sitte og sy på den nå, i de mørke novemberkveldene.

Ukas gjøremål:

1. Lage/bestille julekort
Nå er tiden inne til å få julekortene i boks, enten man skal lage selv eller bestille. Nå har det også kommet julekort i flere butikker, så hvis man skal kjøpe så finnes det mye å velge mellom.

2. Lage/kjøpe merkelapper
Det er koselig å sitte og pusle med litt hobbysysler om kveldene, nå som det har blitt så mørkt ute. Finn fra litt kartong og forskjellig pynt, og lag noen flotte merkelapper til julegavene.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Et stort pluss ved å dele opp gavene over flere uker er at man ikke merker det så godt på lommeboken, i tillegg til at man blir ferdig i god tid og slipper stresset de siste ukene før jul.

Lykke til med ukas gjøremål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *