En utfordring til meg selv!

Sterkt inspirert av filmen Julie & Julia som jeg så på kino i kveld, og det flotte kurset til Kolette Hall som jeg tok på Creative Escape i Arizona i fjor, så har jeg bestemt meg for å blogge litt hver dag om ting som gjør meg glad – i et helt år. Det er utfordringen min til meg selv, og målsetningen min for denne bloggen.

På kurset til Kolette laget vi «the Good book», som hun selv hadde utviklet til et journaling prosjekt. Hun fortalte at hun ikke var noen stor skribent, men at hun hadde blitt bedt om å skrive noe hver dag i et helt år. I stedet for å bruke tid på å skrive masse, som hun selv ikke var så glad i, så hadde hun kommet på ideen om å skrive noen få linjer om noe hun var takknemlig for den dagen. Hvis hun så hadde en dårlig dag, så kunne hun bare slå opp i boken og lese gjennom alt hun hadde å være takknemlig for. Det hadde ført til en stor endring i hennes eget liv, og dette delte hun med oss. Hennes sterke opplevelser og erfaringer er en av mine store inspirasjoner til å starte dette bloggprosjektet.

Det har skjedd mye i livet mitt siden jeg var i Arizona i fjor høst, og dette har ført til at jeg har lært meg å sette stor pris på de enkle gledene i livet. Jeg har blitt ganske flink til å fylle livet mitt med ting som er viktig for meg og som gir meg noe, og dette skal jeg bli enda flinkere til i året som kommer. Når dagen er grå og det kjennes vanskelig å finne noe å glede seg over, så hold fast ved de enkle gledene… det er ofte de opplevelsene som gir oss mest.

365 dager med små og store gleder starter i morgen!

3 thoughts on “En utfordring til meg selv!

  1. Koselig prosjekt Marit! 🙂 🙂 Jeg så også "Julie og Julia" i går – superkoselig, feelgood film! 🙂 Jeg ble inspirert til å lage mer deilig mat, og har lett meg fram til en kopi av Julia Childs kokebok på norsk i et antikvariat. 🙂 Lykke til med bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *