A dream is a wish your heart makes

Har du stått ute under stjernehimmelen og ønsket deg noe under et stjerneskudd? Det har jeg, og det ikke for lenge siden. Da lukket jeg øynene og ønsket meg veldig en ting, dypt inne i hjertet. Hva den tingen er kan jeg jo så klart ikke si, for alle vet at ønsker må være hemmelige hvis de skal gå i oppfyllelse.

Alle bærer vi på en drøm eller et ønske, og noen ganger får man faktisk drømmen sin oppfylt. Det skjer! Plutselig faller alt på plass, og man får muligheten til å oppleve det man har drømt om – kanskje det er en drøm man har båret på i kort tid eller kanskje i store deler av livet. Jeg tror det er viktig å ha noen drømmer; noe å fylle hjertet med. Noe som gir livet mål og mening. Er det ikke det vi alle leter etter?

Jeg er så glad for at noen jeg kjenner får oppleve en av sine store drømmer. Er det ikke fantastisk når det skjer?

Don’t let your heart be filled with sorrow,
For all you know tomorrow,
The dream that you wish will come true.

Jeg gleder meg så over at drømmer går i oppfyllelse. Det gir meg Håp for min egen Drøm…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *