De utrolig enkle gledene

En god tekopp. Kakao med krem. Et glass vin. Fred og ro. Stillhet. Å høre på musikk. Å spille musikk. Å synge. Å danse. Jentenes smil. Jentenes latter. Sjokolade. Blomster. Levende lys. Peiskos. Vennskap. Kjærlighet. En god klem. Ei hand å holde i.

Å kunne ta på seg anorakken og gå en tur, enten det er lyst eller mørkt, varmt eller kaldt ute. Å kunne ligge en hel time på sofaen uten å bli forstyrret. Å svømme 1000 meter raskere enn forrige gang. Å kjenne sola varme på kroppen. Å høre vinden suse i trærne. Å høre regnet plaske i vanndammen. Å se på snøen dale ned.

Dette er på ingen måte en prioritert liste; ei heller er den uttømmende. Det er bare noen av de enkleste tingene som gir meg masse. Jeg anser meg selv som veldig heldig som kan få så mye glede av noe som kanskje mange ser på som veldig enkle opplevelser, for ikke å snakke om opplevelser som ikke koster noe.

«The best things in life are free!»

Jeg – en enkel sjel? Hmmm… tja… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *