Det kiler!

Jeg har sommerfugler i magen! Det er så deilig. Jeg sitter her og kjenner på den sitrende gledesfølelsen som sprer seg fra magen og ut i både fingre og tær, og gjør at jeg nesten bobler over av glede. Det er så godt! Åh, som jeg gleder meg til å flytte!

Det har gått veldig slag i slag den siste uka, så det er vel først nå det egentlig har fått synke ordentlig inn hos meg; jeg skal faktisk flytte. Det blir en helt ny start for jentene og meg! Og med det, så kom sommerfuglene flagrende med full styrke – helt av seg selv.

En ny jobb med nye utfordringer. Et nytt sted med nye muligheter. Åh, som jeg gleder meg!

Hvor lenge er det egentlig siden jeg har hatt sommerfugler i magen? Det begynner å bli en stund siden nå, gitt. Den verkende, knipende følelsen som pleier å være der om morgenen er plutselig erstattet av en boblende glede. Jeg griper meg selv i å smile dumt, nesten på grensen til fnising. Ja, det er visst faktisk mulig. Så mye gleder jeg meg til å få en ny start. Det er så deilig!

Jeg får danse ut litt av denne nyervervede energien, tror jeg… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *