Å surfe på spenningsbølgen

Når jula nærmer seg, så blir jeg egentlig en sånn liste-person. Da lager jeg liste over gaver som skal kjøpes, liste over julekortene som skal skrives, liste over det som skal bakes og det som skal kjøpes inn. Jeg starter tidlig med dem, for å unngå det stresset som ofte kommer i adventstida. I år har jeg ikke laget lister, men jeg er allikevel ikke stresset. Ikke ennå i alle fall.

Jeg tror jeg flyter på en eller annen spenningsbølge om dagen. Det fantastiske er jo at jeg sover godt. Jeg sover bedre nå enn jeg har gjort på mange måneder, selv om man egentlig skulle tro at det er nå søvnløsheten skulle sette inn, med alt som skjer. Men det er nok en eller annen form for konstruktiv energi som har satt seg i kroppen min, og der sitter den godt. Det er utrolig herlig! :o)

Jeg føler at jeg har et veldig avslappet forhold til jula i år, for jeg vet at jul blir det uansett. Jula er selve kosen og stemningen.

Det er 19 dager igjen til jul. Her er en julesang som er like morsom hvert år… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *