Kjære julenissen?

«Hva ønsker du deg til jul?» Det ser ut til å være det mest populære spørsmålet om dagen. Jeg har fått det spørsmålet noen ganger nå, og det er like vanskelig å svare hver gang…

Tja, hva ønsker jeg meg egentlig til jul da? Det kommer nok helt an på hva det siktes til. Skal det være noe som kan pakkes inn, eller vil du vite hva jeg egentlig ønsker meg? Jeg er veldig lite opptatt av de materielle godene; jeg er i grunnen veldig godt fornøyd med det jeg har på det området. Jeg satser nok mer på gode minner og fine opplevelser. Noe man kan leve lenge på og bære med seg i tiden som kommer. Og så synes jeg det er mer moro å gi, og det prøver jeg å vise jentene også.

Det jeg ønsker meg aller mest kan nok hverken pakkes inn eller legges under juletreet, er jeg redd. Ei heller tror jeg at julenissen er rette person å sende den ønskelista til. Nei, den tida da jeg trodde på julenissen er forsvunnet inn i glemselen. Nå må jeg nok stole på andre krefter, mine egne inkludert. ;o)

Hva ønsker du deg til jul, da?

Peace on earth, goodwill to man
Is the greatest gift of all

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *