Julehemmeligheter

Mens jeg leter etter den forsvunnede julestemningen, så kom jentene hjem etter bortehelga si sprekkferdige av julehemmeligheter. De ville mer enn gjerne gi meg noen hint om hva det var de hadde av innpakket moro i posene sine. Jeg måtte sette hardt mot hardt og si at veldig gjerne vil spare de hemmelighetene til julekvelden, slik at jeg har noe å glede meg til.

Med under to uker igjen til selveste julekvelden, så glimrer fortsatt julestemningen min med sitt fravær. Men jeg har ikke gitt opp! Jeg bare undrer meg over hvor den kan ha gjemt seg hen?

Den dukker nok opp. Kanskje hvis snøen kommer? Når jentene åpner siste pakka på kalenderen sin? Kanskje når jeg pynter juletreet og setter på stjerna i toppen? Eller når vi tenner fire lys og lar dem brenne ned?

Vi har tent våre tre lys i kveld; for lengsel, håp og glede… Snart skal vi også tenne et lys for fred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *