Kvelden før kvelden

Nå har vi vasket golvet. Vi har ikke børi ved, men vi har pyntet treet. Nå står det og lyser opp stua vår, med den skinnende stjernen i toppen. Endelig kan julefreden senke seg i stall og stue. 🙂

Jentene er i seng, men det tar nok lang tid før de sover i kveld. De er altfor spente på morgendagen. Jeg blir litt nostalgisk når jeg tenker på barndommens jul, for jeg husker akkurat hvordan det var å være barn på kvelden før kvelden. Akkurat nå skulle jeg gjerne hatt litt av den forventningsfulle gleden selv; det er en følelse som gradvis forsvinner når man blir voksen.

Jeg sitter omringet av tente lys, og sender et ønske om fred & kjærlighet ut i denne lillejuleaftens natten. Jeg håper du får alt det du ønsker deg til jul. Måtte alle dine drømmer og håp bli til virkelighet i den magiske julenatten!

Måtte mange få oppleve et ekte julemirakel. Det er mitt juleønske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *