Senkveld

Det er litt slitsomt å kjøre fire timer i bil etter en hektisk arbeidsdag. Noen fredager er hardere enn andre. Da gleder jeg meg bare til å komme hjem og ligge på sofaen, etter at jentene er levert. Det går greit på veien inn. Det er på veien tilbake, da stillheten senker seg over bilen, ar jeg kjenner hvor sliten jeg egentlig er. For det er jeg i kveld. Så nå skal jeg rett og slett snart ta kvelden.

I morgen er det 1. mai og fridag. Så mye fri blir det vel ikke på meg, men det tenker jeg ikke på i kveld. Nei nå tenker jeg bare at i morgen er det ingen klokke eller ingen små jenter som vekker meg tidlig. Det eneste jeg har planlagt er nemlig å stå opp når jeg våkner. Det synes jeg selv er en god plan!… Og så gleder jeg meg masse til å være kreativ. Mere detaljer om det i morgen. Helga skal bli god! Og kanskje blir jeg tante igjen, også. Kanskje han velger morgendagen som fødselsdag, slik at alle alltid vil flagge for ham?

En liten sang, helt på tampen… denne hørte jeg på mange ganger i bilen hjem i kveld. Det er en skikkelig feelgood sang. Enjoy og god natt! 🙂

One thought on “Senkveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *