Sommerstemning og en liten gave ♥

Et glimt av sommer. Endelig! Det var deilig å kunne gå fra jobben uten å måtte ta på seg jakke. Godt å kjenne at sola varmer. Sommerfølelsen tok totalt over og det var ingen vei utenom en is. For is hører absolutt med når det er varmt i været! Jeg håper varmen er kommet for å bli nå. Jeg er klar til varme, lune sommernetter på terrassen! 🙂

Jeg vil så gjerne vise hvor stor pris jeg setter på dere som leser bloggen min, så jeg har en liten gave til en av dere. En aldri så liten blogcandy, på en måte. Feire dere som leser bloggen min. Feire at jeg har blitt tante igjen. Feire at det snart er sommer – på ordentlig. Feire at jentene har det bra. Feire at livet er godt. Feire at det er mye å glede seg til framover. Ja, det finnes mange grunner til feiring og glede – hver eneste dag. 🙂

Jeg har fått sansen for de håndlagde produktene på etsy. Det er så moro å ha noe som ikke alle andre har. Jeg har kjøpt noen søte, små punger til jentene og meg selv fra florspace. Og så kjøpte jeg en for å gi bort i gave. Du trenger ikke gjøre annet enn å legge igjen en kommentar her fram til fredag (jeg har åpnet kommentarskjemaet for alle, slik at du kan legge igjen kommentar uten å være registrert noe sted). Så trekker jeg en vinner på lørdag. Tusen takk til alle dere som leser bloggen min!

Denne søte pungen ønsker seg en eier…

Jentene fikk hver sine rosa herligheter. Jeg foreslo at de begynner å spare litt for å ha med seg til USA i sommerferien. La det være feriepengepungen. Så reiser vi over med innkjøpte dollar i nye punger, alle tre. 🙂
Til eldstesnuppa
Til snuppeluppen

7 thoughts on “Sommerstemning og en liten gave ♥

 1. Så nydelige de var Marit 😀 Må inn i den butikken å titte litt, Sara er sååå glad i rosa. Hadde vært perfekt med slike når vi drar på ferie om 3 uker. Skjønner godt at du kjøpte dem.

  Det er så koselig å lese i bloggen din, men jeg er så dårlig å skrive kommentarer. er heller ikke flink å oppdatere min egen (rødmer)

  Ha ei fortsatt flott uke, Marit <3

 2. Så søte de pungene var!! 🙂 Veit om et par tuller her som ville likt dem! Har sett mange "snakke" om den etsy-butikken, så nå skjønner jeg at et besøk er på sin plass! Takk for tipset! 🙂

  Og takk til deg, for at du deler hverdagslivets små og store gleder med oss. Prøver å få lest bloggen din hver kveld, og det lokker alltid fram et smil, litt latter eller en tåre. Du skriver utrolig godt, og det er så tydelig at du skriver fra hjertet. Og da blir det jo bra! 🙂

  Ønsker deg mange gode sommerkvelder på verandaen, herlige stunder med de flotte jentene dine, og mange, mange gode grunner til å feire og nyte livet!

  *klem*
  Ellen Marie

 3. Hei! Så godt å se at du er mer og mer lik deg selv om dagen! 😀 Glad i deg!

  Klem, Ingunn

 4. Vel overstått 17. mai – og ja, er det ikke deilig med litt varme!
  Håper du får mange deilige netter på terrassen, det ønsker jeg meg å! Og da helst uten grisemøkk stankende rundt vegga…

  Go' onsdag!
  Den tror jeg blir særs bra 😉
  KLEM

 5. Er jo innom her og leser alt det vakre du skriver – flink med å ordlegge deg altså 🙂

  For noen vakre punger – og aller mest veldig vakkert at du har fått deg en tilværelse som er til så mye glede og fornøylighet for deg og snuppene dine.

  Flink har du vært 🙂

  Klemmer

 6. Kjempefin pung og kjempefin, ærlig blogg. Tror jeg har fått med meg hvert innlegg nå. Litt frustrert over at det har blitt mer kronglete å komme seg hit fra facebook, men i kveld fikk jeg det til slik at jeg får fram alle innlegg. Fornøyd med det:-) Ha ei fin helg og kos dere. Husker dere hadde hytte oppi Lesja. Vi hadde jo faktisk klassetur på den kanten.

  Hilsen Jane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *