Sommeravslutning

Grilling ved Mjøsa i strålende sol, sammen med mange hyggelige mennesker. Bedre går det nesten ikke an å ha det en ettermiddag i juni. Det var avslutning for 1. klasse, og vi koste oss masse. Halvparten av barna badet nok, men Snuppeluppen kunne ikke få lov til det, siden utslettet hennes fortsatt ikke er helt bra igjen. Jeg sa hun skulle få lov neste gang; når hun er ferdig med medisinen sin. Hun tok det sånn tålelig bra.

Prosjekt «Soverom» nærmer seg slutten. Nå er det bare litt gulv igjen, og så må vi legge på noen lister. Så flytter jeg inn for godt. Åh, jeg gleder meg bare mer og mer! Helt ferdig blir det i løpet av helga. Etter det tror jeg at jeg skal ta ei lita pause fra alt som heter oppussing. Jeg føler jeg har fått dosen min nå. Det holder for ei stund i alle fall!…

Nok en nydelig himmel over Mjøsa i kveld, og jeg tar meg i å ønske at jeg hadde båt. På en slik kveld som dette kunne jeg tenke meg å bare ligge å «duppe» litt i vannflaten, mens jeg kikker inn mot land. Eller titter opp på de få stjernene som kanskje i løpet av natten blir synlige. Så vidt.

I morgen er det helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *