5 dager igjen

Og nedtellingen fortsetter. Nå har vi fikset det siste småtteriet før turen, så nå kan søndagen bare ankomme. Jeg er klar til å reise!

Vi har hatt en herlig dag på Hedemarken. Sol, sommer og gode venner. En perfekt måte å tilbringe en feriedag på! Jentene har lekt i timesvis. Skulle jo tro de var slitne nå, men nei da. De bedyrer at de ikke finnes det spor trøtte. Jeg prøver å overbevise dem om at det er lurt å legge seg i rimelig tid nå, for de skal få være oppe lenge så mye de vil når vi er i USA. Men de vil liksom ikke høre på det øret.

Jeg var innom den gamle jobben min en tur. Hadde lyst til å hilse på, og da ble det liksom nå eller aldri. Det er jo ikke ofte jeg er over sånn midt på dagen, på en hverdag. Det var koselig å se dem igjen, og godt å la dem få vite at alt er bra nå. De så meg jo på tida da det stormet som verst, noen av dem. Og de var der da jeg trengte dem. Akkurat det kommer jeg aldri til å glemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *