«The Happiest Place on Earth»

Disneyland var herlig! Vi hadde en fantastisk dag. Vi kom dit før de åpnet, og måtte ikke stå i kø for å kjøpe billetter. Når parken åpnet, så var det i grunnen utrolig lite folk der, sammenlignet med det vi så kvelden før da vi ankom (og det jeg husker fra sist jeg var der). Jentene kunne trygt løpe litt foran oss. Vi kjørte den ene attraksjonen etter den andre, uten å stå i en eneste kø. Det var rett og slett perfekt.

Etter lunsjtid begynte parken å fylles, men det var fortsatt mye mindre folk enn det har vært før. Det lengste vi sto i kø var 20-25 minutter for å kjøre «Indiana Jones». Jeg husker ennå hvor lite moro det var å stå 2 timer i kø i 42 varmegrader for å kjøre «Splash Mountain» forrige gang vi var her. Nå var det rundt 20 grader og helt perfekt. Det var rett og slett en herlig dag, for oss alle 4. Vi kunne liksom slappe av ordentlig og bare kose oss, siden vi ikke måtte gå og niholde jentene i hånda hele dagen. Det var helt herlig at vi fikk kjørt så mye forskjellig; jeg hadde sett for meg at jentene kanskje kunne velge seg to attraksjoner hver, hvis vi skulle stå en time eller to i kø for hver karusell.

Det største for eldstesnuppa var å møte Ole Brumm. Snuppeluppen sin favoritt var «Splash Mountain».

Nå skal vi spise tidlig frokost og sette kursen for Monterey!

2 thoughts on “«The Happiest Place on Earth»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *