Greetings from Monterey!

Det ble en lang kjøretur i går, men jentene koste seg veldig i baksetet. Vi kjørte gjennom LA, forbi Santa Monica beach, Malibu beach, og videre langs den nydelige Highway 1 og Highway 101, helt fram til Monterey. Det var kjempestore bølger langs kysten, og eldstesnuppa syntes det var moro å se på alle surferne som var ute. Snuppeluppen var mest imponert over alle palmetrærne hun så!

Nå skal vi kose oss masse ved bassenget på hotellet i dag. Det blir minimalt med kjøring nå. Vi må en tur ned til Cannery Row og Fisherman’s Wharf, så vi får sett litt av det som er å se her. Men planen i dag er bare å kose oss. Og det gjør vi virkelig! Det blir nok ikke noe golf på oss, tror jeg, selv om det ser moro ut å kjøre de små golfbilene. Snuppeluppen lurte på om hun ikke kunne få ta med seg bøtta si og leke litt i en av de mange «sand pits» som er på golfbanen. Hun syntes det så veldig moro ut.

Sliter litt med å få ladet opp batteriet på PCn, men jeg håper å få det til før i morgen. Flere bilder da! 🙂

One thought on “Greetings from Monterey!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *