Vanilla Twilight

Siste feriedagen for denne gang. Jentene og jeg har kost oss hos Bente og co med grilling, is, bading og hopping på trampolina. Mye moro for de små, og vi store koste oss med å se på bilder fra ferien. En fin avslutning på en flott ferie! 🙂

Jentene syntes det var veldig godt å komme hjem. Det er liksom noe eget å sove i sin egen seng. Snuppeluppen sovnet momentant så fort hun kom seg i senga. Hun er fortsatt litt sliten etter ferien, men har klart seg veldig godt i dag. I morgen er vi nok helt tilbake på norsk tid, alle tre.

Jeg er storfornøyd med quilten jeg kjøpte meg i USA; det ble det perfekte sengeteppe! Nå mangler jeg bare to lamper til nattbordene og nye gardiner, og så er soverommet mitt ferdig. Jeg trenger bare den elektrikeren, så jeg kan få opp den stilige taklampen min; kronen på verket.

Jeg forelsket meg helt i denne sangen her på USA-turen. Den snakker til meg, på en måte. Merkelig at man kan se på et bilde eller høre en sang, og plutselig savne noen man ikke en gang kjenner. Sånn er jeg bare…

Sangen og videoen er nydelig, så enjoy! 🙂

The silence isn’t so bad
‘Til I look at my hands and feel sad
‘Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *