Tårevått farvel

Jentene har klart seg veldig fint siden vi kom hjem. De har kommet seg på «norsk tid» raskere enn meg. I dag har de tilbragt dagen på stranda sammen med Bente og co. Nå har de reist til Stange, og skal være hos Mormor og Bestefar fram til helga. Så skal de være to uker på Lillestrøm. Det ble litt rot med ukene de skulle være der, så da er det fint å ha familie som kan passe dem.

Eldstesnuppa brast i gråt da hun satte seg i bilen. Da er det alltid hardt å være mor og måtte trøste og si at alt skal bli bra. Tre uker er ganske lang tid. Jeg husker ennå hvor hardt det var i fjor sommer.

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden på sofaen. Høre på litt musikk, se litt på TV, lese litt mer i boka mi. Bare slappe av og kose meg. Ikke noe som litt god musikk for å få meg på andre tanker!

Må bare vise fram litt av resultatet fra shoppingen i USA. Da jeg kom over denne herlige rosa «miniMove» dockingstasjonen for iPod, så måtte jeg jo bare slå til og kjøpe den. Er den ikke super?

Det ble ganske mye lesestoff på meg; pocketbøker er jo så billige der borte. I tillegg kjøpte jeg meg noen kokebøker. Jeg synes alltid det er moro å bake amerikanske cookies og cupcakes, og så har jeg ønsket meg en bok av Rachael Ray. Jeg endte opp med to. Nå skal det forhåpentligvis bli slutt på den dårlige middags-fantasien! Jeg synes det er mye mer mor å bake enn å lage middag. Leke med farger og pynte ting; det liker jeg… Ta det med ro; jentene får middag hver eneste dag ( i tilfelle noen ble bekymret nå). Vi ender bare opp med de samme rettene, om og om igjen. Og det skal det bli slutt på heretter.

One thought on “Tårevått farvel

  1. Uff – tenker det var hardt å være mor da ja! Heldigvis har de det bra når de er borte også! Men tenker det blir godt å få dem hjem igjen om tre uker!!! Imens får du prøve å slappe av og kose deg så godt du kan! Alltid velkommen hit, vet du! 😀 Og vi må vel få til en kinotur også!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *