Litt utenom det vanlige

Da jeg skulle legge meg i natt hadde jeg en underlig opplevelse. Eller unik opplevelse, er vel mer riktig å si. Det var i alle fall noe utenom det vanlige. Etter å ha skrudd av lysene på stua, så ender jeg som regel opp med å stå litt foran det store vinduet mitt og se utover byen. Det gjorde jeg også i natt. Da fikk jeg se at det satt et dyr akkurat i enden av den lille oppkjørselen min, sånn midt i lyset fra den nærmeste lyktestolpen. Jeg tenkte først at det måtte være en katt, men etter nærmere øyesyn så oppdaget jeg at det var en hare. Jeg stirret på den en stund, og så var det akkurat som om den merket at jeg så på den. Den løftet på ørene og snudde hodet mot meg, før den hoppet nedover veien. I et lite øyeblikk var det som om vi betraktet hverandre, haren og jeg. Så forsvant den. Jeg var våken, så det var altså ingen drøm. Men aldri om jeg hadde trodd jeg skulle få «besøk» av en hare rett utenfor huset mitt, en fredagsnatt, midt i Gjøvik. En sjelden opplevelse… 🙂

Det har vært et snev av sol og sommer i dag, så bikinien min og jeg har løpt ut på terrassen hver gang sola har tittet fram. Det er så godt å bare kunne sitte stille og kjenne sola varme; sluke de D-vitaminene jeg kan, mens været holder. Lese litt innimellom. Høre på litt god musikk. Ta middagen i sola. Bare slappe av og kose meg.

Et lite avbrudd i terrasselivet ble det da. Litt shopping en lørdagsettermiddag er jo moro da, og det er som regel en smule enklere å dra på shopping når jentene ikke er med. Da blir det som regel billigere for mor!… Naturligvis ble det litt småtteri på dem, også. Jeg samler opp litt til de kommer hjem; litt nytt til de skal begynne på skolen igjen. For min egen del synes jeg det er veldig moro å kunne slå til med litt «impuls-shopping» en gang i blant. For det gjør jeg egentlig ikke så ofte. Som regel har jeg en mål og mening med shopping min, men noen ganger er det veldig moro å bare gå inn i en butikk og kunne kjøpe akkurat det jeg får lyst på der og da. Og det gjorde jeg i dag. Tror jeg skal begynne å unne meg en slik shoppedag en gang i måneden, jeg.

Nå er det lørdagskveld, med nyinnkjøpt film og et lite glass vin. Kunsten å kose seg… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *