4 simple goals

Eller 4 enkle mål, som vi ville si. Jeg finner masse inspirasjon i Elsie Flannigan’s herlige blog. Hun er veldig flink til å dokumentere dagliglivets små gleder gjennom bilder, gjerne med et litt vintage preg. Nå har hun utfordret bloggleserne sine til å bli med på en liten utfordring. Og siden jeg ikke klarer å motstå en god utfordring, så kaster jeg meg naturligvis med på hennes 4 Simple Goals (before 2011) challenge. Altså 4 mål som skal nås før året er omme.

Betingelsene er enkle; det skal være mål som gir en personlig glede ved oppnåelse, og vi skal gi oss selv en belønning når hvert av målene er nådd. Og ikke minst skal vi blogge om det. Kriterier til å leve med, med andre ord. 🙂

Jeg har tenkt mye i dag på hva mine mål skulle bli. For jeg har masse planer, og mange punkter som kunne skrives som mål. Men jeg ville ha noe som betyr litt ekstra for meg, og ikke bare noe som kan krysses av på ei liste over gjøremål. Så jeg endte opp med disse…

1. Fullføre mine 365 dager med enkle gleder (jeg har jo mindre enn to måneder igjen nå). 2. Stemme pianoet mitt (så jeg faktisk kan spille på det igjen før jul). 3. Planlegge 10 gode gjerninger å gjøre på bursdagen min (som er neste måned). 4. Begynne å svømme igjen, minst to ganger per måned (fordi jeg elsker å svømme, og jeg pleide å gjøre det hver uke før vi flyttet).

1. Complete my 365 days of simple joys (because I have less than two months left now). 2. Have my piano tuned (so I can actually start to play again, before Christmas). 3. Commit 10 Random Acts of Kindness on my birthday (next month).
4. Start swimming again, at least twice a month (because I love to swim, and I used to go every week before we moved).

Thanks Elsie, for this wonderful challenge! 🙂

Vi har fått overnattingsbesøk fra den andre sida. Nå ligger det tre jenter på gulvet foran TV’n, med hver sin DS. De koser seg skikkelig, alle tre. Det er helg, og det er herlig. Fredagskvelden er alltid god! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *