Sommeren lenge leve!

Strandliv og bademoro. Sommerværet kom tilbake, som bestilt. Jentene og jeg dro rett på stranda etter jobben, og der koste vi oss skikkelig. Vannet var slettes ikke så varmt som jentene skulle ha det til, men de koste seg da i bølgene, begge to. Jeg foretrakk å kose meg på stranda. Ligge og sole meg i bikinien. Lese ei bok. Kjenne varmen på kroppen. Avslapping på høyt nivå! 🙂

På dager som denne, så ønsker jeg meg båt. Lysten blir ikke akkurat mindre av å sitte og stirre utover Mjøsa på kvelden. Tenk så herlig å kunne sette seg i båten på ettermiddagen, og kose seg på vannet helt til sola går ned. Eller ligge i båten om kvelden og kikke opp på stjernene. Ja, jeg har lyst på båt!

Det er bra å ha noe å ønske seg. Noe å drømme om. Noe å planlegge og se fram mot. Noe å glede seg over. Nå går det mot helg, med etterlengtet besøk av gode venner fra Hedemarken på lørdag og barnedåp for minsteprinsen til Bente på søndag. Masse å glede seg til, og det er godt! 🙂

Innimellom, når jeg hører en sang, så får jeg et flashback, og gamle minner dukker opp. Jeg har det med å henge minner på musikken. Gamle sommerminner bringer fram gode, gamle sanger. Her er en gammel slager, fra en fordums sommer… Skru opp lyden og syng med for full hals! Enjoy!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *