Glow!

Det var mange som strålte i går. Så mange herlige mennesker på ett sted. Det var utrolig koselig å være på klassefest. Tenk at det hadde gått 20 år, men at vi fortsatt fant hverandre igjen med en gang. Noen ting forandrer seg ikke, og godt er det. Gode samtaler var det, og mange morsomme opptrinn og kommentarer fikk vi. Og dansing! Herlig dansing. Jeg koste meg veldig. 🙂

Det er naturligvis mange minner, tanker og følelser som dukker opp, når man treffes slik. Og det er rart hvordan man kan bære med seg visse ting igjennom så mange år. Selv om noe er godt gjemt, så er det ikke glemt. Det ligger der fortsatt, klart til å hentes fram. Noen ganger kan det gå år etter år før man får sagt noe man skal si. Da gjelder det å gripe sjansen når den plutselig kommer. For noen ganger kommer den sånn helt ut av det blå.

Sånn er nå engang livet. Det er vel en av de tingene jeg har blitt mest flink til de siste årene; å si ifra om tanker og følelser. Og ærlighet, mer enn noe annet. Så takk for en fantastisk kveld; en kveld jeg aldri kommer til å glemme!

Takk for dansen!…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *