Boogie Wonderland

Det er fredagskveld igjen. Jentene og jeg koser oss med film; «Happy Feet» ble kveldens valg. Snuppeluppen liker pingvinene, og Eldstesnuppa synes musikken er herlig. Jeg synes filmen er underholdende, og koser meg fordi jentene har det bra. Formen er god, og jeg slapper av etter en fin dag på jobben. En bedre start på helga skal man i grunnen lete lenge etter. 🙂

Innimellom filmtittingen prøver jeg å finne ut hvorfor PC’n min og nettet mitt ikke liker hverandre lenger. Man blir utrolig avhengig av å ha et nett som fungerer, og det er rimelig frustrerende når det ikke gjør det. Jeg har tatt fram det mobile bredbåndet igjen, og håper jeg har mer hell med det i tida som kommer. Jeg har ikke mange ukene igjen av utfordringen min nå, så nettet må være på min side i ukene som kommer.

Men nå; tilbake til filmen og snuppene!… 🙂

Dance! Boogie wonderland…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *