Barnas dag

Dagen i dag har stått i jentenes tegn. Barnas dag på Gjøvik Gård kunne vi jo ikke gå glipp av. Vi innledet moroa med et besøk på Vitensenteret, der jentene hadde gratis inngang. Vi spilte «Lisa gikk til skolen» i den musikalske trappa og ropte så høyt vi kunne i «Skriket». Eldstesnuppa hadde vært der med skolen og tok ting litt med ro, mens Snuppeluppen løp fra det ene til det andre. Jeg tror egentlig ikke hun rakk å prøve så mye, for hun tok seg ikke tid til å sitte eller stå rolig lenge nok. Det er et flott sted, der man raskt kan tilbringe noen timer på en regnværsdag.

På Gjøvik Gård var det konsert med «Murphys Law»; guttene som var med på Mgp jr forrige helg. Jentene stilte seg opp foran scena mens de varmet opp, og koste seg veldig. Eldstesnuppa fikk autografen til han som er «sååå kjekk», og var et eneste stort smil etter det. Snuppeluppen falt av lasset litt etter åpningssangen deres, men holdt da ut en drøy halvtime så storesøster fikk hørt det meste. Hun følte nok at hun hadde sett mye, siden hun hadde fått med seg hele oppvarmingen, også…

Mange boller og flere aktiviteter senere, så var det tid for prikken over i’en; gratisbilletter til «Toy Story 3» på kinoen. Det var moro, for både liten og stor. Nå er vi hjemme etter en lang dag med mange opplevelser, og koser oss med hjemmelaget pizza. Så skal snuppene i seng, og jeg tenker jeg følger opp kosen fra forrige helg og tar en helaften med Viggo Mortensen som «Aragorn» i kveld, også… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *