«Hjemmets Ønskebrønn»

Formen er stigende, og jeg befinner meg i det litt nostalgiske hjørnet i kveld. Samtidig er jeg i et ideelt humør; jeg vil gjerne utrette noe. Jeg husker ennå fantastiske drømmer som ble oppfylt av «Hjemmets Ønskebrønn» i sin tid. Der kunne man skrive inn og fortelle om noen som trengte en oppmuntring, eller rose noen som hadde utført noe enestående og som fortjente en belønning. Det var et flott konsept. Jeg skulle ønske jeg visste om noe lignende nå.

Selv med kabelTV er det utrolig lite å se på, midt på dagen på en vanlig hverdag. Hvis man ikke liker såpeoperaer da, og de holder jeg meg borte fra. I min søken etter en og annen komedie å se på, så ble det litt klikking og surfing. Og mye reklame, naturligvis. Alltid reklame. Jeg festet meg plutselig ved en reklamefilm, der man kan vinne en konsert i sin egen stue. Jeg tenkte litt på det, og innså med ett at det hadde vært noe for Eldstesnuppa. Tenk om jeg kunne få til det for henne. Hun har vært igjennom så mye, og fortjener virkelig en slik spesiell opplevelse.

Jo mer jeg tenkte på det, jo mer tent ble jeg på hele ideen. Ja, det er helt sikkert vanskelig å konkurrere mot en gjeng med ungdommer, som kan sanke poeng i hytt og pine. Men det er jo verdt et forsøk. Jeg skulle så gjerne ha gitt henne en slik «one of a kind»-opplevelse! Hvis noen vil melde seg på eller donere poeng til «Team Isabel», så er jeg veldig takknemlig for det! 🙂

Du kan melde deg på laget ved å klikke på denne linken
Du kan donere bort poeng ved å klikke på denne linken

Fordi hun fortjener det! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *